返回列表 发帖
this week some time, today's gap might be filled.
Nage 发表于 2013-1-14 15:01

那么, aapl 的空仓就在关盘这里 cover 一半至少。。。
那么, aapl 的空仓就在关盘这里 cover 一半至少。。。
蓉儿 发表于 2013-1-14 15:03

cover,,,DT 的都 cover 掉。。。。。。。。
蓉儿 发表于 2013-1-14 17:03

you are good. I close all my this morning  
you are good. I close all my this morning
Nage 发表于 2013-1-14 15:08

又不是option, 不用那么紧张。。。 空股票可以拿长时间, PUT不要轻易做。。。
又不是option, 不用那么紧张。。。 空股票可以拿长时间, PUT不要轻易做。。。
蓉儿 发表于 2013-1-14 17:16

I see. thanks.

here is my feeling I think market will get corrected these few days, but aapl will not get hit. But then when market ready to get a bounce here, apple will participate upward to close the gap today. Then it will be apple's ER.
495.38 -6.37 (-1.27%)

now
ychen222 :我也想做丐帮,算不算呢
蓉儿:你当然算丐帮啊,你是我的铁哥们啊。ychen222 :太好了!象我这么心软的,只有帮主负我,没有我负帮主的可能。
2010年1月26号,今天凌晨梦到:《马太福音》跟我说:“不是你不幸福,是你要求太多”,,我被惊醒了.
2013年12月19号:“古墓遗书。姜子牙有一封遗书留给你”
493.xx
蓉儿:你当然算丐帮啊,你是我的铁哥们啊。ychen222 :太好了!象我这么心软的,只有帮主负我,没有我负帮主的可能。
2010年1月26号,今天凌晨梦到:《马太福音》跟我说:“不是你不幸福,是你要求太多”,,我被惊醒了.
2013年12月19号:“古墓遗书。姜子牙有一封遗书留给你”
AAPL  的跌法是 10块一个台阶 ,,, 做空他就这么做  
dare to add any shorts now? I am a bit hesitate here
491.14 -10.61 (-2.11%)
489.15 -12.60 (-2.51%)

too many people buying aapl. hmmmm
thinking.....

R2, what do you think.
or should I say Yuan Fang, what do you think
too many people buying aapl. hmmmm
thinking.....

R2, what do you think.
or should I say Yuan F ...
Nage 发表于 2013-1-15 09:11

不说那么多了。 说了有人就不爱听就删贴的。 没意思。

让那些买aapl的都去死。 活该。。。。。。。。。
不说那么多了。 说了有人就不爱听就删贴的。 没意思。

让那些买aapl的都去死。 活该。。。。。 ...
蓉儿 发表于 2013-1-15 11:15

damn, aapl option crazy expensive !!??