返回列表 发帖

[放炮] 周四(Mar 17)大盘。。。

红斗鸡

下影线很长,上影线不短。。。

trader heaven,干一家伙!
股(骨)感,玉树临风。。。。。。
口令:今天你Solid了木有?
ychen222 :我也想做丐帮,算不算呢
蓉儿:你当然算丐帮啊,你是我的铁哥们啊。ychen222 :太好了!象我这么心软的,只有帮主负我,没有我负帮主的可能。
2010年1月26号,今天凌晨梦到:《马太福音》跟我说:“不是你不幸福,是你要求太多”,,我被惊醒了.
2013年12月19号:“古墓遗书。姜子牙有一封遗书留给你”

蓉儿 发表于 2011-3-16 15:56
大红斗鸡

下影线很长,上影线不短。。。

trader heaven,干一家伙!
sweettomato 发表于 2011-3-16 15:55

茄大师厉害 !!!
美国人大逃亡, 飞机都不够了
江南有丹桔,经冬犹绿林。 岂伊地气暖,自有岁寒心。 可以荐佳客,奈何阻重深。 运命唯所遇,循环不可寻。 徒言树桃李,此木岂无阴。
今天的长上影去哪里了
今天的长上影去哪里了
秋之皓月 发表于 2011-3-16 15:59

且! 床歪了
江南有丹桔,经冬犹绿林。 岂伊地气暖,自有岁寒心。 可以荐佳客,奈何阻重深。 运命唯所遇,循环不可寻。 徒言树桃李,此木岂无阴。
明天还是光头光脚红棒棒
你啃了一口,短了一截撒。。。

今天的长上影去哪里了
秋之皓月 发表于 2011-3-16 15:59
你啃了一口,短了一截撒。。。

sweettomato 发表于 2011-3-16 15:01

蓉儿:你当然算丐帮啊,你是我的铁哥们啊。ychen222 :太好了!象我这么心软的,只有帮主负我,没有我负帮主的可能。
2010年1月26号,今天凌晨梦到:《马太福音》跟我说:“不是你不幸福,是你要求太多”,,我被惊醒了.
2013年12月19号:“古墓遗书。姜子牙有一封遗书留给你”
不不...不... 明天大涨 ... 绿脚光头大阳棒
明天根本没必要涨啥的, 既然费了那么大的力气下来, 至少要等到周五开盘把价定好了再说

March expiration is Friday, March 18. The last trading day for many cash-settled index options such as DJX, SPX, NDX and MNX options is Thursday, March 17, with settlement prices determined by Friday, March 18 morning's opening prints for the component stocks. The last trading day for the OEX, XEO, ETFs and all equity options is Friday, March 18. IMPORTANT NOTE: the threshold for automatic exercise of stock-settled in the money options is $.01. Long equity options in the money by $.01 or more will be automatically exercised. Please monitor all your expiring positions. Be especially careful to consider any equity or ETF dividends projected for Friday, March 18 morning.
明天根本没必要涨啥的, 既然费了那么大的力气下来, 至少要等到周五开盘把价定好了再说

March expiration is Friday, March 18. The last trading day for many cash-settled index options such as DJX, SPX, N ...
海阔天空 发表于 2011-3-16 23:39